Oto moje propozycje na jajko !
Jedna z nich to tortilla ziemniaczana, druga "passatelli" , dodatek do rosołu ( 1 jajko, 50 g parmezanu i 50 g bułki tartej )
Evi ta "piramida" mnie powala....Bardzo lubię tortillę...a najbardziej na zimno jako tapas do piwa.
Oto moje propozycje na jajko !
Jedna z nich to tortilla ziemniaczana, druga "passatelli" , dodatek do rosołu ( 1 jajko, 50 g parmezanu i 50 g bułki tartej )
Scotch egg czyli jajka na twardono oblepione masa kielbasiana a nastepnie panierowanew tartej bulce i smazone w glebokim tluszczu..
Anula, wyglądają wzorowo. Ja przyrządzam jaja raczej klasycznie: na miękko, na twardo, omlet, jajecznica i takie tam, ale chyba zacznę trochę w tym temacie eksperymentować
A ja jak wreszcie wstanę to sobie usmażę na śniadanie dwa jajka na cieniutkich plasterkach wędzonego boczku...mówię Wam pychota. Już nie mogę się doczekać śniadania
zmieniono 1 raz (ostatnio 12 paź 2010 02:28 przez Bahus)
Z jajkiem na "ty"
Obserwuj wątekOdp: Odp: Z jajkiem na "ty"
Bahus
Evi ta "piramida" mnie powala....Bardzo lubię tortillę...a najbardziej na zimno jako tapas do piwa.
Odp: Z jajkiem na "ty"
Bahus
Pablito
Bahus
Evi
Odp: Odp: Z jajkiem na "ty"
Pablito
Anula, wyglądają wzorowo. Ja przyrządzam jaja raczej klasycznie: na miękko, na twardo, omlet, jajecznica i takie tam, ale chyba zacznę trochę w tym temacie eksperymentować
Bahus
msewka
teresa13
Odp: Odp: Z jajkiem na "ty"
Bahus
Mistrzostwo...suuuuuper...