Odp: witam
- Forum: witam
Cześć
Staż w Gotujmy: 5365 dni
Miasto: Warszawa
Cześć
Netka napisał(a): Oddam pare kilo w dobre rece
Potzebuje,zeby Cherry przestala sie na mnie gniewac,nie bylo nigdy moim zamiarem nasmiewac sie z jej osoby,potaktowalam jedynie watek szukania kandydata dla niej jako zabawna sytuacje,bo wierze,ze osoba taka jak Cherry nie potrzebuje szukac swojej drugiej polowy przez osoby postronne.
A od kiedy to Cherry się na Ciebie gniewa Nie gniewam się
Hej,
wczoraj ktoś mi wspomniał o filmie "Historie kuchenne". Nie jest to nowy film, sprzed kilku lat, czy ktoś z Was miał okazję oglądać? Warto?
luna19 napisał(a): Ostatnio bawię sie troche grafiką ...
a to moje najnowsze fotomontaże P
/ zadne z tych zdjec nie jest autentycznym zdjeciem, jednak wszystkie zrobione są z moich własnych zdjęć /
To ostatnie z kosciołem w tle - dla mnie numer 1. Nie wiem jak długo juz bawisz się programem graficznym, ale efekt jest naprawdę niezły. Poszukaj w sieci na pewno są jakieś konkursy na takie przeróbki zdjęć, myślę że warto się tym dalej pochwalić a może i zostałabyś doceniona. W każdym razie głos cherry już masz
zewa napisał(a): cherry dodała artykuł:
Największy pomnik ziemniaka
https://gotujmy.pl/najwiekszy-pomnik-ziemniaka,artykuly,4491.html
Moja kochana miejscowość i pomnik ziemniaka i fotki.
Biesiekierz sławny i znany jest od dzis już z 2 rzeczy: z najwiekszego pomnika ziemniaka i z tego, że zewa w nim mieszka
zewa napisał(a): Kochani dziś mija roczek, jak jestem z Wami na Gotujmy. Więc kto ma ochotę to zapraszam na lampeczkę, rumu, winka lub co kto woli.
Ja swoją "rocznicę" obchodzę za tydzień
Zewa żeby Ci z nami było miło i żeby Ci nie przyszło nigdy do głowy o nas zapomnieć liczbowo przepisów i postów mamy podobnie - ja trochę więcj gadam niż gotuję a Ty odwrotnie
margolata napisał(a):
Cherry na takim wirtualnym to nikomu jeszcze nie zaszkodziło
dobra dobra Stawiam kolejkę za szybkie zniknięcie siniaków Margolaty (tylko niech już Ona tej kolejki nie pije...)
Hehe Margolata na rauszu do pracy chodzi... ?
Uwielbiam czereśnie - te bordowe bardzo dojrzałe są przepyszne, ale najczęściej kiedy są tak dojrzałe zdażą mi się juz przejeść - to już jest ten czas kiedy jem czereśnie (z sadu z domu) przez miesiąc
W artykule konkursowym jest informacja o pierwszej nagrodzie