Odp: dobranoc:)
- Forum: dobranoc:)
dzien dobry, postaramy sie pamietac o naszym head chefie
Staż w Gotujmy: 5935 dni
Miasto: -
dzien dobry, postaramy sie pamietac o naszym head chefie
jedlismy, pycha
czekolada chilli czy kapusta z cukrem?
bez kitu, ale ja jestem mistrz kuchni....
Bylam pewna ze jest jeszcze jakis prog dla mnie do zdobycia za 3500 pktow, ale skad ja to wzielam? i tak sobie myslalam ze moze jeszcze zanim urodze na wiosne to sie doczlapie... he he he he a tu nie ma do czego
no widzisz ja tez jestem creme brulee bez jednego e na koncu
czekolada z chilli to nie taki wybryk, przeciez w sklepach sprzedaja czekolade chilli...
a mi sie przypomnialo, ale nie wiem czy to dziwne polaczenie, chyba nie... ale ja jem kapuste kiszona posypana sporo cukrem
W angielskich programach kulinarnych jest to normalne...
a jak ktos ma problem to tu nie ma problemu kupic cytryny bez pestek...
Bahus, a w jakim sensie komercyjny?
A co do niedostepnych surowcow to chyba chodzi o program, w ktorym pokazuje ludziom kuchnie swiata, ale on tez robil programy o polskiej kuchni i tam juz nie ma takiego problemu...
Co do cedzenia cytryny przez palce, to duzo kucharzy na wizji tak robi...
Mi sie podobalo jak raz robil pyzy na warszwskiej pradze i nie mu ciasto nie wyszlo, to jakas babinka podeszla i mowi panie wiecej maki musisz dac... i sie udalo
heh, chyba ze jakie sycylijskie wino kupic...
za duzo to ten program nie wnosi, a takich obznajomionych sprzedawcow to tylko ze swieca w reku szukac.... niestety
faktycznie wynalazek, ale moze sie sprawdza jak ktos piecze duzo na wynos