Bardzo lubię piwo, a że nie ma boga piwa więc miałem się nazywać Bachus (bóg wina) Jednak popełniłem błąd ortograficzny (napisałem przez samo "h") i tak już zostało. Teraz zawsze tłumaczę, że specjalnie przez samo "h" aby się odciąć od tego ochleja i winożłopa "Bachusa"
Ja francuskiego nie znam, ale jakoś nie przeszkadza mi to zapamiętać i co najważniejsze zauważyć nicka cremebrule... a pomysł jest bardzo fajny i rzeczywiście słodko się robi już od czytania
Poooozdrawiaaaaam Was słodko!
Ja francuskiego nie znam, ale jakoś nie przeszkadza mi to zapamiętać i co najważniejsze zauważyć nicka cremebrule... a pomysł jest bardzo fajny i rzeczywiście słodko się robi już od czytania
kopiowanie przepisów
Obserwuj wątekOdp: kopiowanie przepisów
darek112
Odp: kopiowanie przepisów
cremebrule
Odp: Odp: kopiowanie przepisów
Bahus
Bardzo lubię piwo, a że nie ma boga piwa więc miałem się nazywać Bachus (bóg wina) Jednak popełniłem błąd ortograficzny (napisałem przez samo "h") i tak już zostało. Teraz zawsze tłumaczę, że specjalnie przez samo "h" aby się odciąć od tego ochleja i winożłopa "Bachusa"
cremebrule
Odp: Odp: Odp: Odp: kopiowanie przepisów
Bahus
Gdyby nie był fajny...nawet bym nie zauważył
cremebrule
Odp: Odp: Odp: kopiowanie przepisów
Ann
Bahus
cremebrule
Gadamy o gotowaniu to chcialam zeby slodko bylo
Bahus
Korzystam z okazji i też Ciebie cemebrule pozdrawiam. Mam pytanie kto Ci wymyślił tak trudny do zapamiętania nick?