Odp: testowanie wina do posiłku
- Forum: testowanie wina do posiłku
dalej nie napisali, tylko tyle ze powinien pokazac etykiete i ten co z nim wybieral powinien skinac glowa... oczywiscie jak mu pasuje...
Staż w Gotujmy: 5936 dni
Miasto: -
dalej nie napisali, tylko tyle ze powinien pokazac etykiete i ten co z nim wybieral powinien skinac glowa... oczywiscie jak mu pasuje...
he he, a ona nawet ksiazke napisala!
ja sie tym bardziej na francuskim nie znam, pewnie dlatego fajnie mi to zabrzmialo, bo kierownik sali to jak z prl
ha ha ha, az troche podczytalam, w restauracji to powinien byc sommelier, ktory swobodnie, profesjonalnie nie nachalnie i bez spoufalania moze doradzic jakie wino pasuje do jedzenia, a najlepiej jeszcze jakby wino poddane zostalo dekantacji...(czerwone)
ciekawe co na to kelnerka z Ustki
ale fakt, ja tez wole butelke otworzyc ok. godz wczesniej niz zaczne smakowac
a ja chyba nie bardzo ogladalam, chyba nudne bylo....
juz predzej Bozena Dykiel
ejj, a moze na kopytkach jest goraca salata
nie no na puree to to nie wyglada, raczej kopytka, polane sosem ze szpinaku...
he he he, niezle podanie kopytek swoja droga....
ale to tez mi na dobre nie wyglada, mimo ze skladniki wszystkie lubie...
maitre de restaurante.... hi hi hi, ktokolwiek to jest....
widac co najwyzej szparagi i marchewke... a ty recepture chcesz i pewnie jeszcze jak takie roladki (rybne?) zrobic...
to powodzenia z takimi obrazkami, nie masz dla nas litosci, moze jak sie drugi chef trafi to cos odpowie...