Odp: Sandwich ale jaki?
- Forum: Sandwich ale jaki?
Ja widziałam tylko w obudowie plastikowej, spotkałam się kiedyś z gofrownicą, która była zrobiona nie z plastiku, tylko jakby... z jakiegoś metalu.
Staż w Gotujmy: 3486 dni
Miasto: -
Ja widziałam tylko w obudowie plastikowej, spotkałam się kiedyś z gofrownicą, która była zrobiona nie z plastiku, tylko jakby... z jakiegoś metalu.
Ja mam parowar "piętrowy", więc można przyrządzać dwie potrawy jednocześnie, nie ukrywam, że to bardzo wygodne. Polecam!
Słyszałam o tej firmie, ale nie korzystałam z jej usług. Jak się czegoś dowiem, dam znać
Hej! A gdzie ten biobazar się znajduje?
Hej! Bardzo dobrze, że wolisz świeże pomidory, gdy jest sezon. Możesz zamienić 1:1, lub nawet więcej dodać świeżych pomidorów, zależy też jaki przepis, ja zawsze robię to "na oko"
Na gotujmy.pl jest mnóstwo przepisów na tort - jaki tylko C się marzy. Przepisy są przejrzyste i proste, więc nawet laik sobie poradzi
Czasami wina jest piekarnika, możesz ustawić temp. 170, a Twój piekarnik grzeje na 150 ( wtedy wszystko się trochę zmienia). Przynajmniej ja tak miałam ze swoim, wtedy niektóre wypieki mi się nie udawały.
Wystarczyło, że przeczytałam ten przepis i już zapragnęłam go zrobić. Na pewno smakuje wyśmienicie. A robiliście kiedyś spaghetti z tuńczykiem?
Cześć! Na gotujmy.pl jest parę przepisów na chleb bezglutenowy. Oto jeden z nich: https://gotujmy.pl/chleb-bezglutenowy-1,przepisy-pieczywo-przepis,209404.html.
Czy używasz mąki z tapioki? Można jej używać właściwie do wszystkich wypieków (pierogi itp). Poprawia ich smak, a co najważniejsze, nie zawiera glutenu.
Nie można jeść tłustego, pieczonego ani owoców cytrusowych, trzeba też sobie odmówić truskawek, bo uczulają małe dzieci.