Czy ja jestem dziwna? przyznam sie szczerze ze nigdy nie zabralam dziecka do Mc Donalda, nie pozwalałam kupowac chinskich zupek , chipsy byly zabronione chociaż babcia je regularnie podsuwała ale zakonczylismy to
Córka wcale nie ma mi tego za złe .. Czasami w miescie wpadamy na jakąs pizze ale do dobrej pizzeri .. A ogólnie to rodzina woli jeśc w domu .. nawet na wypady jedziemy ze swoim prowiantem
czy nie uważacie że wraz z postępującą pauperyzacją naszego społeczeństwa idzie "miałkość smaku"... ludzie "jedzą " dziwne świństwa mające niewiele wspólnego z jedzeniem... i może nie to jest najgorsze ... najgorsze jest to że przedkładają własne lenistwo nad zdrowie swoich dzieci... karmiąc je w tak zwanych fast food'ach mieniących się o zgrozo restauracjami .... koszmar
Mnie bierze przerażenie jak obowiazkowym punktem wycieczki musi byc Mc Donalds itp. A nie lepiej posmakować jakichś regionalnych dań? Dzieciaki juz zapominaja jak smakuja domowe pierogi itp.
eee chyba tak bym nie zrobil
zreszta nasz mały bąk z kar to ma co najwyzej "na 2 minuty do łóżeczka" ;p
ale ja ledwie na srogą minę się moge pozbierac jak go widze
a zeby jakies kary, czary - mary, to ciezko :-)
sorki, ze nieskladnie, ale troche juz na dzisiaj mam dosc
miałki smak..........
Obserwuj wątekOdp: miałki smak..........
Bahus
Odp: miałki smak..........
luna19
Córka wcale nie ma mi tego za złe .. Czasami w miescie wpadamy na jakąs pizze ale do dobrej pizzeri .. A ogólnie to rodzina woli jeśc w domu .. nawet na wypady jedziemy ze swoim prowiantem
caroline1983
Mnie bierze przerażenie jak obowiazkowym punktem wycieczki musi byc Mc Donalds itp. A nie lepiej posmakować jakichś regionalnych dań? Dzieciaki juz zapominaja jak smakuja domowe pierogi itp.
cremebrule
malgorzata
dobry
zreszta nasz mały bąk z kar to ma co najwyzej "na 2 minuty do łóżeczka" ;p
ale ja ledwie na srogą minę się moge pozbierac jak go widze
a zeby jakies kary, czary - mary, to ciezko :-)
sorki, ze nieskladnie, ale troche juz na dzisiaj mam dosc
malgorzata
cremebrule
Odp: Odp: Odp: miałki smak..........
malgorzata
Odp: Odp: miałki smak..........
Bahus
To jest wręcz niedopuszczalne. Dziecko nie może iść spać głodne