Odp: Odp: co jecie na kacu?
- Forum: co jecie na kacu?
kurcze wszystko na gorąco , nie smakują mi wtedy zimne potrawy , oprócz zupy chmielowej ale na kacu zjadłbym konia z kopytami ...tak już mam
Staż w Gotujmy: 5921 dni
Miasto: Olkusz
kurcze wszystko na gorąco , nie smakują mi wtedy zimne potrawy , oprócz zupy chmielowej ale na kacu zjadłbym konia z kopytami ...tak już mam
hahaha , juz to widziałem
JUŻ DZIAŁA - DZIEKUJEMY
WIERZYNEK prosze państwa WIERZYNEK
Bo fiskars produkuje nawet siekiery i łopaty
Temat na czasie ponieważ grzybów teraz dostatek , ale z suszeniem rożnie bywa , moj pomysł na suszenie grzybow jest taki - susze grzyby za ldowka na kratce w ktorej jest czynnik roboczy rozwieszam nitki nadziane grzybkami - ona jest cały czas ciepła , nie trzeba nic kupowac żadnych suszarek ,nie trzeba nic dodatkowo włączac , lodowka i tak jest cały czas włączona , grzyby suszą się doskonale , tak robię już kilka sezonów , a wy macie jakieś pomysły?
Potrzebuję kupić nowy szybkowar lub uszczelke do mojego którą już starość ruszyłami zamuka mi cisnienie po 3 - 4 razach od zamknięcia , czym mi podnosi ciśnienie wiecie cos o jakimś producencie uszczelek? szybkowar jest firmowy " Beka"
tak tak tak , warzywka na parze są the best polecam ogromnie , zobacz moj przepis na warzywka z sosem hollandaise
Szybowar cisnieniowy - to jest to 20 minut i jest OK
zobacz moj przepis na steki z dziczyzny , postepuj tak z innymi meami , musisz po prostu je troszke zamarynowac wcześniej