Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
Przecież mówiłem, u mnie jak w banku śniegu! Ja już mam go dosyć więc śmiało bierzcie resztę dziewczyny Co do woka to zobaczymy co to za miód jak go w końcu odpalę i podpalę pod nim ogień
Staż w Gotujmy: 4950 dni
Miasto: -
Przecież mówiłem, u mnie jak w banku śniegu! Ja już mam go dosyć więc śmiało bierzcie resztę dziewczyny Co do woka to zobaczymy co to za miód jak go w końcu odpalę i podpalę pod nim ogień
Ja miałem już jakiś czas temu okazję spróbować kilku drinków molekularnych - na zdjęciach zapoznaję się bliżej z mohito na suchym lodzie oraz mocno (!) alkoholową galaretką z agarem oraz bitą śmietaną.
Czy podbiły moje kubki smakowe? Zdecydowanie nie, pod tym względem wolę tradycyjne alkohole. Ale efektywne są, przyznacie
A ja się pochwalę prezentem od znajomych, który dostałem na urodziny - patelnią wok
Pierwsze testy już niedługo!
Oj tak, super są!
zozolek napisał(a): oszude napisał(a): Bardzo fajna Twoja Matylda , moja to Suzi i też zrobiona w czasie kiedy mam więcej wolnego.
Laleczki są urocze
Śledź w korzennej zalewie z cynamonem, różowym pieprzem i porem. Do tego tosty z ciemnego chlebka
Nie rzucam słów na wiatr, a tym bardziej śniegu Jak chcesz możesz zabrać sobie stąd cały - już mam go dosyć Spacer w śniegu zaliczony w tym roku, czas na wiosnę
zewa napisał(a): Jak widać Kołczu nawet w sprawach śniegu jest słowny. Obiecał wysłać priorytetem i jest. Ja jednak lubię jak jest biało niż jak ciągle pada deszcz
Słów brakuje, ciekawe jak to jest w innych krajach, czy to jednak charakterystyczne tylko dla nas "polskie piekiełko"? Jak na rysunku Raczkowskiego...
Ślinka cieknie!
Do ceramicznych noży podchodzę nieufnie, używam małego to krojenia mniejszych rzeczy i jest nieźle - ostry, lekki i poręczny. Do większego siekania i krojenia oraz do mięs wolę jednak kawał metalu w ręku i czuć ciężar noża
Ja oglądam ostatnio programy Nigela Slatera, działa na mnie kojąco Jak na przykład ten klip o owsiance