Odp: Chwalimy się;

Edyto, gratulacje! W wiosennym słońcu złoto wygląda jeszcze lepiej

Odp: Czołem :)

Cześć Laura! Wnioskuję, że jesteś znad morza?

Odp: Dekoracje potraw i półmisków

Papa smerf jak prawdziwy, chociaż za moich czasów był trochę grubszy Czad!

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Oj apetyczna

edytaha napisał(a): U mnie ziemniaczana babka (babka litewska, kugel, kartoflak, czy jak kto chce, tak może nazwać) z kwaśną śmietaną.
A na deser drożdżowe bułeczki pomarańczowe z lukrem.

Odp: Chwalimy się;

Dzięki dziewczyny Dla mnie to był bardzo wyjątkowy dzień Dobrze, że nie ma zdjęć na których pocę się na ubijaniem śmietany do kanapkowego tortu, bo strasznie rzadka była i zmachałem się niesamowicie

Odp: Chwalimy się;

Oj to ja się też pochwalę, bo dziś mam czym Na zaproszenie BBC Lifestyle miałem przyjemność wziąć udział w warsztatach z Rachel Khoo, która właśnie promuje swój nowy program, zawitała też do Polski, a dokładnie do studia kulinarnego Cook Up w Warszawie.
Rachel jest przesympatyczna, taka sama jak w swoich programach, otwarta i bardzo ciepła Robiliśmy cygara z ciasta filo z kozim serem i szwedzki tort kanapkowy - przepisy już niedługo na stronie, a tymczasem fota

Konkurs na danie główne z Hortex!

Droga nasza społeczności Przypominamy Wam o kolejnym etapie konkursu, który organizujemy wspólnie z firmą Hortex. Tu możecie dowiedzieć się więcej:

https://gotujmy.pl/hortex.html

Tym razem czekamy na Wasze przepisy na dania główne przygotowane z produktów firmy Hortex. Na stronie konkursowej możecie też dowiedzieć się więcej o tym jak przygotować się do nadchodzącej wielkimi krokami wiosny oraz jakie znaczenie ma kolor warzyw i owoców

Zupy i związane z nimi (rozwiązane już) problemy pozostawmy więc za sobą, czas na drugie danie!

Odp: Konkurs na danie główne z Hortex!

Zachęcamy do dodawania przepisów - szansa na nagrodę jest naprawdę spora!

Odp: Konkursy a regulamin

Popieram w całej rozciągłości

Odp: wędzona ryba

Ja najbardziej lubię wędzonego halibuta Potem pstrąg i makrela. Ości jest sporo, ale praktyka czyni mistrza, no i smak wynagradza tę pracę wielokrotnie