Odp: Cześć!
- Forum: Cześć!
Cześć Renato!
Czuj się jak u siebie, ja chętnie poznam kilka przepisów z kuchni indyjskiej, bo w tej materii jestem zielony jak szczypior
Staż w Gotujmy: 5317 dni
Miasto: -
Cześć Renato!
Czuj się jak u siebie, ja chętnie poznam kilka przepisów z kuchni indyjskiej, bo w tej materii jestem zielony jak szczypior
Nie wiem o co chodzi
Na bogato!
Tytana reklamy, speca z Polo Marketu, który wymyślił gadanie do siebie zgłaszam do nagrody Spamer Roku
Ja wiem np. o tym. Z tego co wiem wykładają tam najlepsi szefowie kuchni i osoby związane z gastro w PL, ale jest i minus - drogo 
https://www.facebook.com/VmiCulinarySchool
Fajny sprzęt
A jak wypadają jaja porównując z gotowanymi tradycyjnie? 
Babciagramolka napisał(a): A ja z racji tego , że Moderatorki mogą tylko podziwiać nagrody w konkursach
, skręcać się z zazdrości i ,żgrzytać zębami
to sama sobie zrobiłam nagrodę i możecie mi na zapas zazdrościć ci co ją wygrają
. Mówię o Urządzeniu do gotowania jajek z konkursu Stoliczku nakryj się z... Unoldem!
Jajko już ugotowane i zjedzone
.
Walczcie w konkursie bo urządzenie fantastyczne .
Wow, gratulacje
... a tu jest jeszcze artykuł w tym temacie 
https://gotujmy.pl/z-czego-slynie-kuchnia-brytyjska,artykuly-kulinarne-abc-artykul,15394.html#comments
Dokładnie - na pędy sosny też się zaczaję w tym roku. Już się nie mogę doczekać nalewkowego sezonu - smorodinówka, ratafia, dzika róża to sprawdzone receptury. W tym roku planuję zaszaleć
Pieczony ziemniak z maaaasą dodatków - i twarożek i łosoś i musztardowy sos i pestki granata. Dużo się działo i smakowało
Drożdżówki z czekoladowym twarożkiem, pomarańczą i granatem
Przepis dodam lada dzień na stronę, pycha Wam powiem!