Odp: Cześć!

Cześć Renato! Czuj się jak u siebie, ja chętnie poznam kilka przepisów z kuchni indyjskiej, bo w tej materii jestem zielony jak szczypior

Odp: Masło

  • Forum: Masło

Na bogato! Tytana reklamy, speca z Polo Marketu, który wymyślił gadanie do siebie zgłaszam do nagrody Spamer Roku

Odp: Studia gastronomiczne (wawa i okolice)

Ja wiem np. o tym. Z tego co wiem wykładają tam najlepsi szefowie kuchni i osoby związane z gastro w PL, ale jest i minus - drogo

https://www.facebook.com/VmiCulinarySchool

Odp: Odp: Chwalimy się;

Fajny sprzęt A jak wypadają jaja porównując z gotowanymi tradycyjnie?

Babciagramolka napisał(a): A ja z racji tego , że Moderatorki mogą tylko podziwiać nagrody w konkursach , skręcać się z zazdrości i ,żgrzytać zębami to sama sobie zrobiłam nagrodę i możecie mi na zapas zazdrościć ci co ją wygrają . Mówię o Urządzeniu do gotowania jajek z konkursu Stoliczku nakryj się z... Unoldem!
Jajko już ugotowane i zjedzone .
Walczcie w konkursie bo urządzenie fantastyczne .

Odp: Chwalimy się;

Wow, gratulacje

Odp: Kuchnia Brytyjczyków

... a tu jest jeszcze artykuł w tym temacie

https://gotujmy.pl/z-czego-slynie-kuchnia-brytyjska,artykuly-kulinarne-abc-artykul,15394.html#comments

Odp: Ratafia

Dokładnie - na pędy sosny też się zaczaję w tym roku. Już się nie mogę doczekać nalewkowego sezonu - smorodinówka, ratafia, dzika róża to sprawdzone receptury. W tym roku planuję zaszaleć

Odp: co dzisiaj na obiad?

Pieczony ziemniak z maaaasą dodatków - i twarożek i łosoś i musztardowy sos i pestki granata. Dużo się działo i smakowało

Odp: Odp: co na kolację ?

Drożdżówki z czekoladowym twarożkiem, pomarańczą i granatem Przepis dodam lada dzień na stronę, pycha Wam powiem!