Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
- Forum: Tu zgłaszamy problemy
ok, dzięki, to już coś!
Staż w Gotujmy: 4249 dni
Miasto: -
ok, dzięki, to już coś!
jeszcze sie z tym nie spotkałam w praktyce, ale przychodzi do głowy podawanie tego co dorosłym. lekkie i delikatne. kleje ryżowe, sucha bułka, biszkopty.. i dużo picia. też słyszałam cuda o coli - oczywiście bez gazu.. ale dla małego maluszka to chyba nienajlepszy pomysł.
pepsicOLA napisał(a): Hmmm... A moja córcia bardzo chce kroić. Bierze więc swój plastykowy nożyk, kawałek marchewki i wydaje jej się, że kroi Mam nadzieję, że zapał jej nie przejdzie.
o! to tak jak u nas.. tyle, że najchętniej kroi surowe mięso!
i pieczemy razem ciasta.. bałagan nie z tej ziemi, ale ile frajdy
misiabe napisał(a): . Taka dieta (przez ponad 4 lata) niestety odbiła się na jej "smakach" i teraz mimo, że nic już jej nie jest to mleko toleruje tylko do płatków, nie lubi masła, margaryny, sera białego tez nie tknie. Na szczęście nadrabia jogurtami.
u nas wręcz odwrotnie.. produkt zakazany - produktem pożądanym!
inspiracji dużo.. cenne
ja jeszcze polecam owsiankę - można dodać tarte jabłko i cynamon, banana, żurawinę.. a zaraz - truskawki!
Noruas - świetne zdjęcia!
a ja mam inny kłopot.. często w domu czy w knajpie jak jedzenie zostanie podane to o zdjęciu myślę jak już jestem w połowie trzeciego kęsa..
ale pytanie mam, ponieważ jestem nowa - czy dodając przepis powinnam dodać go z jego zdjęciem?
witam, szukam na profilu gdzie mogę włączyć powiadamianie o odpowiedziach na post. czy możecie mi podpowiedzieć jak to zrobić?
cześć wszystkim witającym!
ostatnio częściej widuję Boba
no to będę musiała się wystarać o jakiś dobry przepis na placek i oczywiście na nieśmiertelne na posterunku donaty!
ja mogę polecić ryz typu basmati, zawsze wychodzi sypki. nawet ten z dyskontów
robię dokładnie tak jak mówi przepis na opakowaniu. i faktycznie - warto przepłukać przed gotowaniem.