Odp: Suszarka do grzybów i warzyw,
ja mam najprostszą dość tanią i nic nigdy się z nią nie dział.. a mam ją już kilka ładnych lat i służy. produkuję ją chyba polska firma mdm.. czy jakoś tak.
Staż w Gotujmy: 4249 dni
Miasto: -
ja mam najprostszą dość tanią i nic nigdy się z nią nie dział.. a mam ją już kilka ładnych lat i służy. produkuję ją chyba polska firma mdm.. czy jakoś tak.
koło nas jest pyszna lodziarnia i jak lody to tylko tam. sami robią wszystko na miejscu. i jak mają owocowe, to są one tylko sorbetami. ratunek dla małych mlecznych alergików!
z pangą dla malca to bym uważała.. nie wiadomo o to to ta panga..
ale moja córka też ukochała klasyk smażony w jajku i mące, pieczony łosoś czy pstrąg też może być.. i tu mój repertuar rybny się kończy. chyba też zajrzę do działu rybnego
widziałam wczoraj w Ikea
szparagi w rozkwicie.
dziś chcę zrobić właśnie pastę z zielonymi, czy najpierw powinnam je podgotować, czy mogę od razu podsmażać?
no i zrobiłam z mrożonej polędwicy wołowej.. straaasznie długo się smażył, był bardzo długo krwisty w środku. nie wiem czy to najlepszy sposób. następnym razem rozmrożę mięso dokładniej.
ja uwielbiam poznańskie pyzy z gęstym sosem do mięsa... sama niestety nigdy nie robię. czekam na odwiedziny cioci z Wielkopolski
Kocham_cukerky napisał(a): jesli chodzi o przyprawy - to nacieram mięsko tylko solą i pieprzem .
DO tego robie masło ziołowe - kawałek masła z dodatkiem przypraw, ziół mieszam i kawałeczek kładę na usmażony stek.
przyprawy przed smażeniem? szczególnie chodzi o sól. czy mięso nie dębieje?
to są super smaki.
jeszcze ideałem było by gdyby "obrót" nimi był załatwiany na zasadach fair trade...
brzuski to trening siłowy. ok, ale trzeba się spocić więc trening aerobowy. to co piszecie - biegać skakać latać pływać