Lubię gotować i eksperymentować w kuchni. Bywam na wielu stronach kulinarnych..Moja kuchnia jest kolorowa i znajdziecie tu wszystko. A co w życiu? Jeden sezon letni pracowałam w Greckiej restauracji, przywiozłam stamtąd całą motywację i chęć do gotowania. Fotografia to moje hobby.
Mój blog kulinarny http://www.gotowanie-jest-latwe.blogspot.com/
zapraszam

Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym.

Odp: Testowanie produktów DAFI rozpoczęte

ostatnio przez 4 dni w pojemniku przechowywałam pieczarki .. te również wyglądają bardzo dobrze.. o wiele lepiej niż w torebce..

ps.. testowałam przez 3 tygodnie... czy wywiązalam się z umowy?

Odp: Odp: Twarde mięso w gulaszu z serc

Henia napisał(a): Bardzo lubię wszelkie podroby i ostatnio zachciało mi się gulaszu z wieprzowych serc. Niestety, mimo podsmażenia i kilkugodzinnego gotowania, serca nie zmiękły. Nie dało się ich jeść. Czy ktoś mi może powiedzieć, co zrobiłam nie tak?

serc nie podsmażam.. gotuje w całości .. potem wyjmuję z wywaru, kroję i gotuję do miękkosci.. nie zarzylo mi sie by byly ciagle twarde .. a dosyć często jadamy gulasz z serc

Odp: oto mój pomysł na kolację

u mnie domowa pizza
pieczona na kamieniu jak w pizzerii ...pyyyycha

Odp: co dzisiaj na obiad?

U mnie dziś roladki z karkówki . z nadzieniem pieczarkowym i do tego tzatziki i pomidorek

Odp: Chwalimy się;

Chwalę się !
Dziś od Firmy FRATELLI PIZZA STONE dostałam do testowania kamień do wypieku pizzy No to do roboty ... na kolacje będzie pizza .. i jutro też i pojutrze hihihi

Odp: Peruki, treski i cała reszta

Ja sie ciesze własnymi włosami i dopóki je mam dopóty doczepiać sztucznych nie będę może jak mi kiedyś wypadną hihihi to pomyslę

Odp: Odp: Chyba jestem lesbijką....:(

Anula napisał(a): Troche mnie nie bylo i tyle interesujacych dyskusji mnie ominelo


hihih jak jestes gejem to witamy .. bo my tu troszku inaczej

Odp: Robimy przetwory...

Przeszukując przepisy na przetwory znalazlam "Marynowane łodygi łopianu"
czy ktoś słyszal o takim wynalazku ? Ciekawe do czego sie to nadaje i jak smakuje

Odp: Cukinie na start

W sezonie uzywam cukini bardzo często .. placuszki z panierowanej czy tartej na tarce , leczo , faszerowana , na grilla, do szaszłyków, na jarzynkę do obiadu duszona, no i do słoikow.. w zalewie i na sałatki ... aa i czasem mrożę sobie 2-3 porcje na zimę na leczo