Buniu - w jakim upale? u nas deszcz deszczem pogania....Ja dopiero dwa grille zaliczyłam w tym roku i buuu niespodziewany koniec lata.
Zamieniamy się ? U mnie popadało 2 dni i znów upał .Syn tez narzeka ze jeszcze urlop a tu deszcz- tyle , ze on ucieka za Warszawę na motorze . Przyjedx do Szczecina na słoneczko- posiedzisz na balkonie- herbatke Ci zrobię albo granitę - pies cie poliże ( bo przyjaciel całego świata ) - co Ty na to ?
Buniu...zakochanym zawsze gorąco....u mnie chłodno i od 3 godzin nie pada
Buniu - w jakim upale? u nas deszcz deszczem pogania....Ja dopiero dwa grille zaliczyłam w tym roku i buuu niespodziewany koniec lata.
Zamieniamy się ? U mnie popadało 2 dni i znów upał .Syn tez narzeka ze jeszcze urlop a tu deszcz- tyle , ze on ucieka za Warszawę na motorze . Przyjedx do Szczecina na słoneczko- posiedzisz na balkonie- herbatke Ci zrobię albo granitę - pies cie poliże ( bo przyjaciel całego świata ) - co Ty na to ?
O kurcze - a ja myślałam , ze tu sami kucharze i kuchareczki ( )- adres pomyliłam czy co I od razu zaznaczam- na Paradę nie pójdę - i to nie z powodu nietolerancji ( chyba juz zapomniałam o co chodzi - w końcu Babcia jestem ) ale z lenistwa - łazić w upale z transparentem za albo przeciw i jeszcze wrzeszczeć albo słuchać wrzasków- nie - stanowczo nie. To już wolę tradycyjny model- Kucharze i Kucharki do garów - bez dyskryminacji- gotowacć, gotować i dzielić się przepisami . Zdecydowanie kuchnia jest bardzo liberalna pod tym względem - jest mi obojętne kto mi gotuje -Mężczyzna czy Kobieta - byle dobrze gotowali .
Chyba jestem lesbijką....:(
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Chyba jestem lesbijką....:(
Anula
Zdecydowanie jestem,a podobno Polacy sa tacy nietolerancyjni
Odp: Odp: Chyba jestem lesbijką....:(
luna19
hihih jak jestes gejem to witamy .. bo my tu troszku inaczej
Odp: Chyba jestem lesbijką....:(
Anula
A.B.
Odp: Odp: Odp: Chyba jestem lesbijką....:(
Bahus
Buniu...zakochanym zawsze gorąco....u mnie chłodno i od 3 godzin nie pada
Babciagramolka
Babciagramolka
Bahus
No fakt sami lesbijki i same geje.... aż trzeba sobie łyknąć z tej okazji
cherry