Każda kuchnia, ale w szczególności włoska i fusion

Odp: Robimy przetwory...

otóż za stary już jestem moja droga, ale jak to mówią? Z niejednego pieca chleb się jadło

Odp: Greckie przysmaki

a ja mieszkając ćwierć wieku na śląsku miałem podobne wrażenia, tyle że nasze były spowodowane tąpnięciami w kopalni, nie można tego jednak porównać do opisanych przez lunę19 atrakcji

Odp: Ciasta na weselach

Nie miałem listy z prezentami. Dostałem jeden robot kuchenny (udany) i same pieniądze Dzięki temu w podróż poślubną zorganizowaliśmy kulinarny objazd Włoch wynajętym na miejscu samochodem

Odp: Wrocławska Okrasa poddana pod nóż!

no coś w ten deseń, z reguły jednak w burrito jest dużo więcej mięsa i dlatego mi bardziej odpowiada. Ja jestem strasznie mięsożerny

Odp: drinki i koktajle

Własnych drinków mało komponuje, ale czasem coś się zdarzy jest to jednak najczęściej improwizacja więc pomysł rodzi się w momencie. Jak coś sensownego zmiksuje to dam przepis z fotką

Odp: Odp: Odp: Ciao amico e amici!!

foch powiadasz to coś pomyślimy

Odp: Odp: Odp: Domowe sposoby na przeziębienie

mleko z masłem i miodem robię jej trzy, cztery razy dziennie

Odp: co dzisiaj na obiad?

Ja jestem fanatykiem makaronu, więc sama rozumiesz Po za tym makaron ugotowany al dente nie tuczy tak jak by się mogło wydawać, rozmawiałem kiedyś na ten temat z dietetyczką