Pablito to gdzie w takim razie te dziesiątki mięsnych przepisów w Twoim profilu? Czyżby ich tam nie było, czy to mój słaby wzrok od ślęczenia przy komputerze?
To co gotuje na codzień nie pochodzi z moich autorskich przepisów zatem koliduje z polityką portalu, ale nie martw się, coś się jeszcze pojawi
Pablito to gdzie w takim razie te dziesiątki mięsnych przepisów w Twoim profilu? Czyżby ich tam nie było, czy to mój słaby wzrok od ślęczenia przy komputerze?
Ja we Wrocku polecam meksykańską kuchnie przy Rzeźniczej na starym mieście. Enchiladas, chimichangas, quesadillas robią tam wyśmienite, ale ja najbardziej lubię burrito
może następnym razem zwiedzając Wrocław zajrzę, bo uwielbiam to miasto Z lokali wrocławskich pamiętam najbardziej Piwnicę Świdnicką - tam nie sposób nie być
Byliście we wrocławskiej Okrasie? Nazwa kojarzona zapewne nie tylko z dolnośląskim lokalem, została poddana smakowitej ocenie przez prof. Leszka Pułkę.
Ciekawy artykuł na:
http://wroclove2012.com/pl/blog/okrasa/
Odpowiedz na/ edytuj Wrocławska Okrasa poddana pod nóż!
Wrocławska Okrasa poddana pod nóż!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Wrocławska Okrasa poddana pod nóż!
cherry
Odp: Odp: Odp: Wrocławska Okrasa poddana pod nóż!
Pablito
To co gotuje na codzień nie pochodzi z moich autorskich przepisów zatem koliduje z polityką portalu, ale nie martw się, coś się jeszcze pojawi
Odp: Odp: Wrocławska Okrasa poddana pod nóż!
cherry
Odp: Wrocławska Okrasa poddana pod nóż!
Pablito
cherry
Pablito
cherry
może następnym razem zwiedzając Wrocław zajrzę, bo uwielbiam to miasto Z lokali wrocławskich pamiętam najbardziej Piwnicę Świdnicką - tam nie sposób nie być
Pablito
Wrocławska Okrasa poddana pod nóż!
martus1aaa
Ciekawy artykuł na:
http://wroclove2012.com/pl/blog/okrasa/