Gdzie ta biedronka?
- Forum: Gdzie ta biedronka?
Biedronka już kilka dni temu odleciała, może gdzieś zaginęła i do domu nie może wrócić biedulka... a co to - źle jej tu było? Wszyscy ją tu kochali, nieprawdaż?
Staż w Gotujmy: 4940 dni
Miasto: Spokane, Washington State, USA
Biedronka już kilka dni temu odleciała, może gdzieś zaginęła i do domu nie może wrócić biedulka... a co to - źle jej tu było? Wszyscy ją tu kochali, nieprawdaż?
Oj, Bunia, wiem to wszystko co napisałaś, dlatego napisałem, żeby się pożalić a nie upominać o coś czy domagać czegoś, chociaż z drugiej strony co jak co ale przepis ze zdjęciem w kategorii promowanej powinien wpaść na stronę główną choćby na 2 minuty.
Dzięki za wstawienie mojej botwinki z rzepą do Dań Dnia - pierwszy raz to extra miło
może lepiej mi będzie.
Wczoraj wstawiłem jeden przepis i ominął on rubrykę Polecamy Przepisy na stronie głównej.
Dzisiaj wstawiłem też jeden przepis i to w kategorii promowanej i też ominął stronę główną.
Troche przykro z tego powodu, że ja wstawiam jeden przepis na dzień i to nie codziennie ale średnio nawet nie raz na tydzień a ktoś wstawia wszystkie swoje przepisy w jednym dniu i większość, jeśli nie wszystkie, są na stronie głównej a mój jeden nie. Nie mam nic przeciwko tym osobom, które wstawiają swój tygodniowy zapas przepisów w jednym dniu, ale gdyby ten jeden mój był na stronie głównej choćby 11 minut...
Wiem, że pytałeś o ryby ale te ryby lepiej zjeść z czymś niż same, można z chlebem ale dla urozmaicenia diety czemu nie ryż? Nic prostszego go ugotowania chyba nie ma, trzeba gotować na małym ogniu i przypilnować, żeby nie wykipiał a najlepszy sposób na to, żeby nie wykipiał - gotować w dużo większym garnku niż by się wydawało.
hm...
Jeśli twierdzisz, że złowienie ryb to nie problem to moim zdaniem nie ma się co przejmować jak się odetnie mięso od kości, na pokaz nie będziecie gotować, odciąć grubszą część ryby a reszta za burtę.
Nie ma nic prostszego jak ugotowanie ryżu - z odpowiednią ilością wody nie trzeba odlewać, zwykle na 1 szklankę ryżu dajesz 2 szklanki wody i trochę soli i gotujesz 15 do 20 minut bez odkrywania i gotowe. Poza tym ryż i ryba dobrze razem pasują.
Dla kogoś kto nie potrafi ugotować wody na wszelki wypadek radzę zabrać kilka puszek.
To jest tak - zaprosić możesz tylko przez zakładkę Zaproś do Gotujmy.pl - wtedy dostaniesz punkty gdy zaproszona osoba wpisze kilka przepisów.
Swojego linku polecającego nie możesz mieć, możesz tylko podać komuś ten link, który właśnie tu wpisałaś ale punktów nie dostaniesz bo to tak jak by ktoś sam znalazł tą stronę Gotujmy.pl i się zarejestrował z własnej woli bez zaproszenia - chyba tak jak większość z nas tutaj.
https://gotujmy.pl/zapiekanka-ziemniaczana-z-boczkiem-,przepisy,126813.html
https://gotujmy.pl/zapiekanka-ziemniaczana-z-boczkiem-i-pie,przepisy,147109.html
Te 2 przepisy to jeden i ten sam kropka w kropkę, pierwszy z 13 grudnia 2011 a drugi sprzed 4 dni temu i ze zmienionym tytułem i dodatkową kategorią, zdjęcie główne to samo, nie sprawdzałem pozostałych zdjęć.
Wygląda na to, że znowu dostaniesz pałę.
A co należy do obowiązków takiej ambasadorki?