Prowadzę blog smacznapyza.blogspot.com. Jestem kucharzem-amatorem, gotuję w domu dla rodziny i przyjaciół. Interesuję się mykologią czyli wszystkimi grzybami, nie tylko jadalnymi. Jestem członkiem Bractwa Grzybland i na portalu dla grzybolubów zajmuję się działem kulinarnym. Zapraszam na www.grzybland.pl , znajdziecie tam mnóstwo informacji o grzybach i przepisy na dania z grzybami, część z nich jest moich. Na innych portalach kulinarnych można mnie spotkać pod nickiem izeczka :-)

Odp: Odp: O)

ja jestem, Abusiu! łykniemy cielaczka? zrobiłam świeżego przedwczoraj, karmelowy i czekoladowy do wyboru

Odp: Odp: Egzotyka i inne... dziwactwa ;)

dostałam w prezencie zestaw przypraw, świeżo przywiezione z Turcji...

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

eli, a skąd wytrzasnęłaś rekina?!

Odp: Odp: Poradźcie

gdyby chodziło o moje dziecko to czułabym się właśnie przekonana do stacjonarnego

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

moi panowie wybyli na cały dzień pograć w paintball a ja posprzątałam, zrobiłam zakupy, pranie i ...postanowiła trochę pooswajać potwora!

pamiętacie jak zawsze powtarzałam, że nie cierpię szpinaku?
taaaa....dzisiaj ten "potwór" okazał się bardzo milutki a poza tym ponoć tylko krowa nie zmienia poglądów...

Odp: Poradźcie

laptop jest bardziej mobilny

Odp: Odp: Pozytywne zmiany

ale nie jest tylko różowiutko...gdzie się podziała funkcja/skrót przy przepisie do komentarzy na forum do danego przepisu? w niektórych pododawane się zdjęcia z przygotowania potrawy, jak do nich teraz trafić?
a może j czegoś nie widzę?

Odp: Pozytywne zmiany

Jejqu, niespodzianka z ranka wchodzę sobie a tu takie zmiany! jeszcze nie wiem czy mi się podoba muszę się napatrzeć i przyzwyczaić

Odp: O)

ja ukręciłam dzisiaj dużą flaszkę cielaczka zwykłego, karmelowego i drugą cielaczka kakaowego bo kupiłam słodzone mleko zagęszczone, właściwie gotową już masę, Gostynia - czekoladowe...majówka będzie słodka!