Prowadzę blog smacznapyza.blogspot.com. Jestem kucharzem-amatorem, gotuję w domu dla rodziny i przyjaciół. Interesuję się mykologią czyli wszystkimi grzybami, nie tylko jadalnymi. Jestem członkiem Bractwa Grzybland i na portalu dla grzybolubów zajmuję się działem kulinarnym. Zapraszam na www.grzybland.pl , znajdziecie tam mnóstwo informacji o grzybach i przepisy na dania z grzybami, część z nich jest moich. Na innych portalach kulinarnych można mnie spotkać pod nickiem izeczka :-)
Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
a Ty spryciaro!
ja wolałam kupić przyprawy Prymat w młynku bo te po prostu się odkręca bez żadnych kombinacji, ale bardzo dziękuję za radą - popróbuję z Kamisem i Kotanyi
Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
thegroba, niezły zbiór!
mam pytanie - czy młynki Kotanyi też ponownie napełniasz? jeśli tak to bardzo ciekawa jestem jak to robisz bo ja nie umiem się jakoś do nich dostać....
Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
o! czyli po niedzieli dotrze pewnie i moja nagroda z tego konkursu!
Buniu, serdecznie gratuluję
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
A.B., śliczny torcik!
Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
ja z chłodnikiem poczekam aż się ociepli trochę bo dzisiaj wietrzysko i ponuro dosyć, i chce mi się chyba jednak czegoś gorącego
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
luna napisał(a): Najpierw poprosze zurek Pyzy, a pozniej saltke thegrooby
U mnie gulasz z zoladkow indyka z bulgur.
Luna to machniom, ja poproszę gulasz z kaszą bo bardzo lubię
Odp: Galeria fotograficzna.
- Forum: Galeria fotograficzna.
cudowne dzieciaki, Aniu! a wnusio śliczności
Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
u nas żurek kremowy z czosnkiem i chrzanem
Odp: Od dziś koniec przyznawania punktów - Redakcja
bravo, Netka!
Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
gratulacje, ewasng!