Prowadzę blog smacznapyza.blogspot.com. Jestem kucharzem-amatorem, gotuję w domu dla rodziny i przyjaciół. Interesuję się mykologią czyli wszystkimi grzybami, nie tylko jadalnymi. Jestem członkiem Bractwa Grzybland i na portalu dla grzybolubów zajmuję się działem kulinarnym. Zapraszam na www.grzybland.pl , znajdziecie tam mnóstwo informacji o grzybach i przepisy na dania z grzybami, część z nich jest moich. Na innych portalach kulinarnych można mnie spotkać pod nickiem izeczka :-)

Odp: Chwalimy się;

a Ty spryciaro!
ja wolałam kupić przyprawy Prymat w młynku bo te po prostu się odkręca bez żadnych kombinacji, ale bardzo dziękuję za radą - popróbuję z Kamisem i Kotanyi

Odp: Chwalimy się;

thegroba, niezły zbiór!

mam pytanie - czy młynki Kotanyi też ponownie napełniasz? jeśli tak to bardzo ciekawa jestem jak to robisz bo ja nie umiem się jakoś do nich dostać....

Odp: Chwalimy się;

o! czyli po niedzieli dotrze pewnie i moja nagroda z tego konkursu!

Buniu, serdecznie gratuluję

Odp: co dzisiaj na obiad?

ja z chłodnikiem poczekam aż się ociepli trochę bo dzisiaj wietrzysko i ponuro dosyć, i chce mi się chyba jednak czegoś gorącego

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

luna napisał(a): Najpierw poprosze zurek Pyzy, a pozniej saltke thegrooby
U mnie gulasz z zoladkow indyka z bulgur.
Luna to machniom, ja poproszę gulasz z kaszą bo bardzo lubię

Odp: Galeria fotograficzna.

cudowne dzieciaki, Aniu! a wnusio śliczności

Odp: co dzisiaj na obiad?

u nas żurek kremowy z czosnkiem i chrzanem

Odp: Chwalimy się;

gratulacje, ewasng!