Flądra
- Forum: Flądra
Jak podajecie ryby typu flądra? Panierujecie ją smażycie bez dodatków?
Staż w Gotujmy: 2939 dni
Miasto: -
Jak podajecie ryby typu flądra? Panierujecie ją smażycie bez dodatków?
Jakie dodatki do sałatki sprawią, że będzie orzeźwiająca i lekka? Przy tych upałach nic się jeść nie chce.
Jak długo można przechowywać domowej roboty cukier waniliowy? Ma on jakoś datę ważności czy jest to umowna sprawa?
Jak jest u Was z grzybami? U nas jako tako, ale są rejony, że grzybów jest zatrzęsienie.
W przepisie do kremu dodaje się ekstrakt miętowy. Niestety nigdzie go nie ma. Koleżanka poradziła bym dodała kropli żołądkowych. Twierdzi, że efekt będzie ten sam. Co o tym sadzicie?
Co zrobić, żeby placuszki z cukinii nie rozpadały się podczas pieczenia? Co je przygotowuję one się rozlatują
Macie może przepis na domowy blok czekoladowy? Taki jak ten z dzieciństwa Miałam przepis i tak go schowałam że go znaleźć nie mogę :/
Jakie smakołyki można przygotować z mango? Próbował ktoś zrobić z nim ciasto?
Robił ktoś kurczaka na grilla w marynacie z musztardy? Kusi mi taką wypróbować ale wolę popytać czy da się to zjeść czy nikt tego potem nie ruszy
Jak sobie poradzić z barwiącą na potęgę bluzeczką? Prana już była z 10 razy i nadal puszcza tyle koloru że całą pralkę białych ciuchów przefarbowałaby na czerwono.