Kolorowe ciasto na pierogi
- Forum: Kolorowe ciasto na pierogi
Czym można zabarwić ciasto na pierogi tak, by one nie straciły tego koloru przy gotowaniu?
Staż w Gotujmy: 3237 dni
Miasto: -
Czym można zabarwić ciasto na pierogi tak, by one nie straciły tego koloru przy gotowaniu?
Jakich owoców używacie do zrobienia "kostek" lodu?
Jak podajecie ryby typu flądra? Panierujecie ją smażycie bez dodatków?
Jak długo można przechowywać domowej roboty cukier waniliowy? Ma on jakoś datę ważności czy jest to umowna sprawa?
Jak jest u Was z grzybami? U nas jako tako, ale są rejony, że grzybów jest zatrzęsienie.
W przepisie do kremu dodaje się ekstrakt miętowy. Niestety nigdzie go nie ma. Koleżanka poradziła bym dodała kropli żołądkowych. Twierdzi, że efekt będzie ten sam. Co o tym sadzicie?
Co zrobić, żeby placuszki z cukinii nie rozpadały się podczas pieczenia? Co je przygotowuję one się rozlatują
Jakie smakołyki można przygotować z mango? Próbował ktoś zrobić z nim ciasto?
Robił ktoś kurczaka na grilla w marynacie z musztardy? Kusi mi taką wypróbować ale wolę popytać czy da się to zjeść czy nikt tego potem nie ruszy
Jak sobie poradzić z barwiącą na potęgę bluzeczką? Prana już była z 10 razy i nadal puszcza tyle koloru że całą pralkę białych ciuchów przefarbowałaby na czerwono.