(:

Odp: Przypalanie żarełka

Pamietam, jak kiedys tesciowa pojechala do sadu (lawnik) i po powrocie mialam jej przygotowac zeberka. A ze zeberek nie lubie i nigdy przedtem ich nie robilam, po prostu spapralam robote Zeberka zaczelam smazyc na zbyt duzym ogniu i podobnie jak dobry, zajelam sie innymi, ciekawszymi rzeczami niz zawieszenie nad patelnia.. No i spalilam, z jednej strony prawie na czarno WPadlam na taki pomysl, aby po ostygnieciu, zeskrobac ta ciemna skorupe z kazdej porcji, a na koniec zrobilam sos pieczeniowy z torebki, ktory lekko zamaskowal efekt mojego gapiostwa I jakos przeszlo, ufff

Odp: Witajcie o poranku...

No to dzisiaj chyba wybierzemy sie nad morze To juz ostatni dzwonek na takie wypady, dlatego pomimo przemeczenia przez prace, wybieramy sie w 3-godzinna podróz autem, aby wdychnac troche jodu, wylegiwac sie brzuchem do gory na sloncu i popluskac sie w wodzie Pozdrawiam wszystkich, Pyzo, mam nadzieje, ze nie zniknelas gdzies na dobre! Od kilku dni ucichlas Milego dnia!

Odp: co dzisiaj na obiad?

Ach takie pysznosci, az kreci mi sie w glowie

Odp: co dzisiaj na obiad?

Brokul i fasola szparagowa ugotowana na parze

Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Sniadanie- activia polska kielbasa i salami w serze zoltym + Ptasie Mleczko ® kakaowe i kokosowe

Odp: Popołudniowe ploteczki

Hej ho Anulo! Oj dawno Cie tutaj nie bylo, dobrze, ze ponownie zasililas nasze szeregi Witamy Cie po przerwie i cieszymy sie z Twojej obecnosci. Przez moment myslalam, ze zrezygnowalas z aktywnosci na tym portalu, choc trudno mi bylo znalezc jakas przyczyne. Jest konkursik sierpniowy, fajna ksiazka do wygrania, czyli cos dla Ciebie, bo wiem, ze lubisz czytac! Przy okazji podnioslabys poziom konkursu i byloby ciekawiej Pozdrawiam i

Odp: Galeria fotograficzna.

I wloski ma takie fajne, krecone! Maluszek sliczny, slodziak. I pomocnica mala, na wczescniejszym zdjeciu tez pomagala w kuchni

Odp: Odp: Karczek nadziewany - komentarze

Kupuje lopatke ze sloninka, taka specjalna do przygotowania jako pieczen. Dzieki Misiu, bardzo chetnie sprobuje takiej pieczeni jak kupie swieze miecho. Moj maz bardzo lubi tak przygotowane miesa, ja zreszta tez, tak pieknie pachnie i co najwazniejsze, po tym, jak przestygnie, mozna je wykorzystac zamiast wedliny. Jest naturalna, aromatyczna i zdrowsza, bo nie zawiera konserwantów. Trzeba tylko poswiecic troche czasu na przygotowanie, ale dobry efekt murowany. Pycha.