Karczek nadziewany - komentarze

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Karczek nadziewany - komentarze

Sarenka
  • Sarenka

  • Posty: 3284
  • Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Kupuje lopatke ze sloninka, taka specjalna do przygotowania jako pieczen. Dzieki Misiu, bardzo chetnie sprobuje takiej pieczeni jak kupie swieze miecho. Moj maz bardzo lubi tak przygotowane miesa, ja zreszta tez, tak pieknie pachnie i co najwazniejsze, po tym, jak przestygnie, mozna je wykorzystac zamiast wedliny. Jest naturalna, aromatyczna i zdrowsza, bo nie zawiera konserwantów. Trzeba tylko poswiecic troche czasu na przygotowanie, ale dobry efekt murowany. Pycha.

Odp: Karczek nadziewany - komentarze

misia53
  • misia53

  • Posty: 7268
  • Przepisy: 345
  • Artykuły: 0
Sarenko, może być łopatka i może być szynka tylko to są chudsze mięsa i trzeba je częściej polewać w trakcie pieczenia..Ewentualnie piec w rękawie, pod koniec przeciąc go , aby mięsko się przyrumieniło.

Odp: Karczek nadziewany - komentarze

anullka7
  • anullka7

  • Posty: 246
  • Przepisy: 514
  • Artykuły: 0
Troszkę rozjaśniłam
obrazek

Karczek nadziewany - komentarze

Babcia Halinka
Mięso najlepiej przygotować na noc ,rano upiec....

Cały przepis: Karczek nadziewany

Odpowiedz na/ edytuj Karczek nadziewany - komentarze