Powidła - garnek
- Forum: Powidła - garnek
W jakim garnku przygotowujecie powidła? Lepszy jest z zwykły garnek czy taki z grubym dnem?
Staż w Gotujmy: 4762 dni
Miasto: -
W jakim garnku przygotowujecie powidła? Lepszy jest z zwykły garnek czy taki z grubym dnem?
Ma ktoś przepis na powidła bez mieszania? Nie przypalają się tak przygotowywane?
Przyjeżdża teściowa. Chciałem przygotować tartę z warzywami. Macie może pomysł na taką tartę?
Jakiego mięsa używacie gdy przygotowujecie sałatki mięsne? Zawsze robię z piersią z kurczaka, a Wy jakiego mięsa używacie?
Do czego wykorzystujecie świeże papryczki chilli?
Robił ktoś ciasto typu sernik na zimno z jogurtów greckich?
Jakie śliwki lubicie najbardziej? Do czego ich używacie?
Jak lepicie pierogi ze śliwkami to po ich przygotowaniu od razu je gotujecie czy może robicie i odstawiacie?
robaczek napisał(a): Jak jest u Was z grzybami? U nas jako tako, ale są rejony, że grzybów jest zatrzęsienie.
Byliśmy niedawno w lesie i znaleźliśmy aż 10 grzybów Szału nie ma ale przynajmniej rezerwa na zimę jest
Nie będę więc oryginalny jeśli powiem, że i u nas ukrop. Nawet ptaki nie latają.