Odp: Odp: Odp: Odp: Cebula do zupy
- Forum: Cebula do zupy
Ja robiłem tylko z białej
Staż w Gotujmy: 5029 dni
Miasto: -
Ja robiłem tylko z białej
Ostatnie dni lata przyniosły piękną pogodę Oby jesień też taka piękna była
robaczek napisał(a): Jak zrobić dżem ze śliwek? Mi zawsze powidła wychodzą.
Dżemu ze śliwek jeszcze nie jadłem. Robimy powidła. Jednak dżem brzmi pysznie. Tylko faktycznie chyba trzeba użyć tego cukru inaczej powstaną powidła.
Jak przechowywać domowej roboty wędliny słoikowe?
W jakim garnku przygotowujecie powidła? Lepszy jest z zwykły garnek czy taki z grubym dnem?
Jakiego mięsa używacie gdy przygotowujecie sałatki mięsne? Zawsze robię z piersią z kurczaka, a Wy jakiego mięsa używacie?
Robił ktoś ciasto typu sernik na zimno z jogurtów greckich?
Jak lepicie pierogi ze śliwkami to po ich przygotowaniu od razu je gotujecie czy może robicie i odstawiacie?
robaczek napisał(a): Jak jest u Was z grzybami? U nas jako tako, ale są rejony, że grzybów jest zatrzęsienie.
Byliśmy niedawno w lesie i znaleźliśmy aż 10 grzybów Szału nie ma ale przynajmniej rezerwa na zimę jest
Nie będę więc oryginalny jeśli powiem, że i u nas ukrop. Nawet ptaki nie latają.