Moje doświadczenie z kuchnią ma swe początki jeszcze w czasach licealnych, później studenckich jak mieszkałam jeszcze z rodzicami. Odciążałam kilka razy w tygodniu mamę z tego obowiązku. Nauka i praktyka nie poszły w las i po ślubie było to dla mnie naturalne przejście. Po prostu lubię gotować.

Chleb z rzeżuchą

Chleb z rzeżuchą

Asieczka Asieczka

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Masło szpinakowe

Masło szpinakowe

Asieczka Asieczka

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Masło marchewkowe

Masło marchewkowe

Asieczka Asieczka

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Masło koperkowe

Masło koperkowe

Asieczka Asieczka

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Pasta z dorsza

Pasta z dorsza

Asieczka Asieczka

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę: