Asieczka

Asieczka

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 336]

Mieszanka bryndzowo-twarogowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Zdrowa i zarazem smaczna przystawka.

Mieszanka bryndzowo-twarogowa

Składniki:

Mieszanka bryndzowo-twarogowa

 

  • bryndza
  • twaróg
  • masło papryka w proszku
  • cebula/młoda cebulka ze szczypiorem
  • kminek
  • zielona papryka
  • musztarda

Sposób przygotowania:

Mieszanka bryndzowo-twarogowa
Zmieszać 10 dag bryndzy, 6-8 dag tłustego twarogu, 5 dag masła, 1 łyżkę papryki w proszku, 1 startą cebulę lub 2-3 młode cebulki ze szczypiorkiem, 1 płaską łyżeczką zmielonego kminku lub musztardy i 1 drobno pokrojoną zieloną paprykę.