Sposób przygotowania:
Makaron kolanka z tuńczykiem
Ugotowany makaron odcedzić i ostudzić - można rozłożyć na talerzu, żeby się nie posklejał.
Tuńczyka osączyć z oleju, wyjąć i połączyć z makaronem.
Paprykę i cebulę pokroić w kostkę, dodać do makaronu i wymieszać. Odsączoną ukurydzę z tartym serem żółtym, koperkiem i przyprawami dodać do makaronu. Wymieszać.
Całość doprawić majonezem i jogurtem naturalnym. Posypać posiekanym szczypiorkiem.
Tuńczyka osączyć z oleju, wyjąć i połączyć z makaronem.
Paprykę i cebulę pokroić w kostkę, dodać do makaronu i wymieszać. Odsączoną ukurydzę z tartym serem żółtym, koperkiem i przyprawami dodać do makaronu. Wymieszać.
Całość doprawić majonezem i jogurtem naturalnym. Posypać posiekanym szczypiorkiem.