Sposób przygotowania:
Makaron po wiejsku
Makaron ugotować al dente.
Mięso opłukać i zmielić.
Na patelni rozgrzać oliwę, wrzucić mięso i podsmażyć.
Cebulę i czosnek obrać, umyć, pokroić w kostkę i dodać do mięsa.
Chwilę smażyć od czasu do czasu mieszając.
Dodać wszystkie przyprawy i koncentrat i wymieszać, dodać mieszankę i koncentrat oraz wodę.
Rozprowadzić dokładnie koncentrat, ewentualnie doprawić do smaku i zagotować.
Nalać sos na wcześniej wyłożony na talerz makaron.
Mięso opłukać i zmielić.
Na patelni rozgrzać oliwę, wrzucić mięso i podsmażyć.
Cebulę i czosnek obrać, umyć, pokroić w kostkę i dodać do mięsa.
Chwilę smażyć od czasu do czasu mieszając.
Dodać wszystkie przyprawy i koncentrat i wymieszać, dodać mieszankę i koncentrat oraz wodę.
Rozprowadzić dokładnie koncentrat, ewentualnie doprawić do smaku i zagotować.
Nalać sos na wcześniej wyłożony na talerz makaron.
eli_555
Anula
wedith1
Natala1210