Sposób przygotowania:
Makaron z łososiem w sosie śmietankowo-koperkowym
Wstawić wodę na makaron. Łososia pokroić w niedużą kostkę. Cebulę obarć i pokroić w drobną kostkę. Rozgrzać patelnię z odrobiną oleju. Przyrumienić cebulkę.
Dodać pokrojonego łososia. Smażyć chwilę aż łosoś zmieni kolor. Następnie wlać śmietankę. Dodać koperek i wszystko razem dusić aż sos zgęstnieje.
Makaron ugotować al'dente. Dobrze osączyć i przełożyć na patelnię z sosem.
Delikatnie wymieszać i nałożyć na talerze.
Dodać pokrojonego łososia. Smażyć chwilę aż łosoś zmieni kolor. Następnie wlać śmietankę. Dodać koperek i wszystko razem dusić aż sos zgęstnieje.
Makaron ugotować al'dente. Dobrze osączyć i przełożyć na patelnię z sosem.
Delikatnie wymieszać i nałożyć na talerze.