Sposób przygotowania:
Małe muchomorki
Wykałaczki namocz w wodzie po to aby muchomorki łatwiej schodziły z wykałaczek podczas konsumpcji. Kulki mozzarelli odsącz z wody w której zazwyczaj są zapakowane(nie zawsze w opakowaniu mozzarelli jest woda ale jest to nie znaczące) i osusz.
Pomidorki koktajlowe umyj i osusz. Na wykałaczki nadziewaj najpierw mozzarellę( aby byłą na dole), a później pomidorki koktajlowe.Na każdą wykałaczkę nadziewaj tylko po jednym pomidorku i mozzarelli.
Na końcu inna wykałaczką porób małe kropeczki na pomidorku koktajlowym.
Pomidorki koktajlowe umyj i osusz. Na wykałaczki nadziewaj najpierw mozzarellę( aby byłą na dole), a później pomidorki koktajlowe.Na każdą wykałaczkę nadziewaj tylko po jednym pomidorku i mozzarelli.
Na końcu inna wykałaczką porób małe kropeczki na pomidorku koktajlowym.