ONY_za_kare

ONY_za_kare

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 219]

Mizeria z dymką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Smaczna mizeria z dymką. Idealna do obiadu

Mizeria z dymką Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Mizeria z dymką

 

 

Sposób przygotowania:

Mizeria z dymką
Ogórki i dymkę myjemy pod bieżącą wodą. Ogórki obieramy cieniutko ze skórki, a następnie kroimy w średniej grubości plastry i przekładamy do miski. ( Ogórka można również zetrzeć na dużych oczkach tarki do warzyw, jak kto woli) Dymkę drobno siekamy i dodajemy do ogórków. Następnie dodajemy śmietanę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Całość dokładnie mieszamy.
Mizeria z dymką
Ogórki i dymkę myjemy pod bieżącą wodą Ogórki obieramy cieniutko ze skórki a następnie kroimy w średniej grubości plastry i przekładamy do miski Dymkę drobno siekamy i dodajemy do ogórków
Mizeria z dymką
Następnie dodajemy śmietanę Doprawiamy do smaku solą i pieprzem Całość dokładnie mieszamy