Sposób przygotowania:
mleczna pianka
Żółtka oddzielić od białek .Zelatynę rozpuścić w 0,5l.wody.Rozlać na 3części.Schłodzić. Przygotować mase;kolor1; 3żółtka utrzeć z 3łyżkami cukru,dodać pianę z 2jaj 1częścią żelatyny. kolor2;wszystko tak jak kolorze 1 dodając 3 łyżki kakao kolor3;śmietanę ubić z 3łyżkami cukru i cukrem waniliowym dodać pianę z 2 białek i ostatnią część żelatyny .Na spód małej blaszki wlać pierwszą masę i poczekać aż zgęstnieje.następnie 2 i takrze odczekać i tak samo 3część.Na sam wierzch nałożyć rozpuszczoną i stygnącą galaretkę.Udekorować i zchłodzić
Natala1210
myszka6
kremówka 30 procent
justka
Zuzanna3
misia53
skrzynek
Pozdrawiam
skrzynek