Sposób przygotowania:
młode kuropatwy w słodkim sosie
Młode kuropatwy poprzecinałam ostrym nożem i ułożyłam w brytfance. Polałam rozgrzaną oliwą wraz z masłem z solą i pieprzem do smaku. Piekłam 20 minut w piekarniku o temp.230 s.c. Cytrynę sparzyłam i starłam skórkę.Dodałam wyciśnięty z niej sok,marmoladę. Mieszałam do momentu rozpuszczenia się składników. Sos doprowadziłam do wrzenia,polałam je wyjęte na półmisek kuropatwy.Podawałam od razu.
Babciagramolka
Smakowita88
Nie musisz mi wierzyć- zajmij się tym co do Ciebie należy a nie obrażaniem mnie. Moje sumienie moja sprawa i się nie czepiaj.
Babciagramolka
Do moich obowiązków między innymi należy sprawdzanie poprawności napisania przepisów . Sama wieszx, że nie czepiałam się do tego co wypisywałaś bo uważałam , że nie każdy ma umiejętność wysławiania się i nie kazdy umie gotować. Komentarze są po to by pomóc użytkownikowi który ma problemy nauczyć się . Miałaś problem jako Smakosz - nic sie nie nauczyłaś. Znów robisz to samo . A potem dziwisz się , że uzytkownicy mają do Ciebie zastrzeżenia . Masz rację - zajmę się tym co do mnie należy czyli bardzo dokładnym sprawdzaniem twoich przepisów w szczególności.
MagdaMM
MagdaMM
edytaha