Sposób przygotowania:
Moja wypasiona jajecznica
Mięso mielone najlepiej wieprzowo-drobiowe wyłożyć na patelnie z rozgrzanym smalcem. Smażymy około 5 minut ciągle mieszając na małym ogniu. Cebule biała obrać pod zimną wodą aby nie szczypała w oczy, kroimy w piórka lub w półkrążki. Pieczarki świeże oczyścić z najlepiej pędzelkiem i spłukać pod zimną bierzącą wodą. Kroimy w małe kawałki i dokładamy do cebuli. Papryke świeżą umyć pod zimną bierzącą wodą i wykrawamy gniazdo nasienne. Gdy już to zrobimy kroimy w paski a potem w kostke. Dokładamy to do miseczki gdzie już mamy pokrojoną cebule i pieczarki. Pilnujemy cały czas aby mięsko nam sie nie przypaliło. Gdy już troche odparuje i zacznie sie podsmażać dodajemy pokrojonę cebulę, paprykę oraz pieczarki. Wszystko razem mieszamy i podsmażamy jeszcze chwile( tak około nastepne 5 minut ). Po tym czasie rozbijamy jajka na miseczkę i sprawdzamy ich świeżość, gdy są świeże wylewamy je na patelnie gdzie już sie smaży mięsko z warzywami. Wszystko razem mieszamy delikatnie tak aby jajko sie scieło. Wykładamy na ogrzane wcześniej talerze lub podajemy je na patelni na której sie smażyły. Sorry za opis ale taki regulamin.
Babciagramolka
oszude
Fajnie by było gdyby stare przepisy też zostały poprawione według nowego regulaminu, ja się powoli ale ucze.
Babciagramolka
Poprawianie wstecz jest nierealne bo połowy użytkowników może już nie być , a po za tym w momencie kiedy przepisy były wstawiane obowiązywał inny Regulamin z którym były zgodne. Prawo nie działa wstecz. Nie sugeruj się przepisami innych tylko Regulaminem ( bieżącym - bo za jakiś czas może się coś zmienić i będzie trzeba się do tego stosować ).Regulamin obowiązuje nas wszystkich i nie jest ,, czepianiem się " a próbą usystematyzowania tego co się dzieje na stronie i narzuceniem jakis reguł.