Sposób przygotowania:
Mrożona kawa z kremem kokosowym.
Kawę nasypać ze dwie-cztery łyżeczki do naczynia,zalać wrzątkiem
i odstawić,aby się zaparzył napar.Likier gęsty odmierzyć miarką z
ok.100 ml.,a następnie wlać do szklanego kufelka z lodem kruszonym,a potem wlać na to przecedzony przez sitko wystudzony napar kawowy,dodać cukru,zamieszać lub cukier podać osobno
na spodeczku.Napój kawowy można podać ze słomką lub z długą
wąską łyżeczką.
i odstawić,aby się zaparzył napar.Likier gęsty odmierzyć miarką z
ok.100 ml.,a następnie wlać do szklanego kufelka z lodem kruszonym,a potem wlać na to przecedzony przez sitko wystudzony napar kawowy,dodać cukru,zamieszać lub cukier podać osobno
na spodeczku.Napój kawowy można podać ze słomką lub z długą
wąską łyżeczką.