Sposób przygotowania:
Mufinki kokosowe z dżemem
Margarynę ucieramy z cukrem,dodajemy jajka, aromat.
Suche składniki mieszamy razem.
Rodzynki namaczamy, aby zmiękły.
Wszystkie składniki mieszamy razem ( nie trzeba miksować)
Foremki do mufinek wykładamy papilotkami, nakładamy do nich ciasto łyżeczkami, namoczonymi w wodzie ( ułatwia nakładanie), pamiętajmy, że ciasto wyrośnie w piekarniku.
Za pomocą szprycy, dodajemy do każdego ciasta odrobinę dżemu.
Pieczemy w piekarniku w 180 C około 20 minut
Suche składniki mieszamy razem.
Rodzynki namaczamy, aby zmiękły.
Wszystkie składniki mieszamy razem ( nie trzeba miksować)
Foremki do mufinek wykładamy papilotkami, nakładamy do nich ciasto łyżeczkami, namoczonymi w wodzie ( ułatwia nakładanie), pamiętajmy, że ciasto wyrośnie w piekarniku.
Za pomocą szprycy, dodajemy do każdego ciasta odrobinę dżemu.
Pieczemy w piekarniku w 180 C około 20 minut