kiwi

kiwi

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1064]

Mus twarożkowy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Utrzeć twaróg z cukrem, wanilią, żółtkami i śmietanką. Białka ubić na sztywno i delikatnie wymieszać.

Mus twarożkowy

Składniki:

Mus twarożkowy

 

  • twarożek 200 g
  • cukier 150 g
  • jaja 2 szt
  • śmietanka 100 g
  • czekolada 1 kostka
  • cukier waniliowy

Sposób przygotowania:

Mus twarożkowy
Utrzeć twaróg z cukrem, wanilią, żółtkami i śmietanką. Białka ubić na sztywno i delikatnie wymieszać. Przed podaniem posypać tartą czekoladą.

Tagi:

czekolada