Sposób przygotowania:
Makaron z warzywami i pieprzem ziołowym
Cebulę czerwoną i por pokroić w kostkę i wsypać do garnka z gorącym olejem. Dodać kolendrę, sól i smażyć czy z 4 minuty na średnim ogniu, co jakiś czas zamieszać.
Następnie do cebuli wsypać paczkę mrożonych 3 warzyw, wymieszać dodać pieprz ziołowy, papryczkę chili i pod przykryciem dusić do miękkości warzyw.
Zagotować wodę, dodać sól, wsypać paczkę makaronu, gotować 7 minut.
Wodę z makaronu wlać do warzyw tyle, aby warzywa nie były za gęste, resztę wylaćna durszlak, podawać makaron z warzywami.
Następnie do cebuli wsypać paczkę mrożonych 3 warzyw, wymieszać dodać pieprz ziołowy, papryczkę chili i pod przykryciem dusić do miękkości warzyw.
Zagotować wodę, dodać sól, wsypać paczkę makaronu, gotować 7 minut.
Wodę z makaronu wlać do warzyw tyle, aby warzywa nie były za gęste, resztę wylaćna durszlak, podawać makaron z warzywami.