Dvd

Dvd

Szef Kuchni
[Przepisów: 73]

Nadziane czosnkowe krewetki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Można również nadziewać z warzywami

Nadziane czosnkowe krewetki

Składniki:

Nadziane czosnkowe krewetki

 

  • 250g mrożonych krewetek
  • 5 ząbków czosnku
  • 1 łyżka oliwy
  • sól
  • ostra papryka w proszku

Sposób przygotowania:

Nadziane czosnkowe krewetki
Krewetki rozmrozić, opłukać, osuszyć. Włożyć do miski, dodać rozgnieciony czosnek, przyprawy i oliwę. Dokładnie wymieszać. Wstawić do lodówki na 1 godz. Nadziać na patyczki do szaszłyków i piec na grillu z obu stron aż się zarumienią.

Tagi:

krewetki