Sposób przygotowania:
naleśniki na słodko
Jaja, cukier i mleko mieszamy, dodajemy mąki żeby zagęścić, ale nie za dużo, ciasto ma pozostać leiste. Koniecznie smażymy na maśle, dzięki temu będą pyszniejsze niż te na oleju, a w połączeniu z cukrem wanilinowym nasza kuchnia wypełni się przecudownie słodkim zapachem, któremu nikt się nie oprze. Spróbujcie je zjeść z waniliowym homogenizowanym serkiem Danio i pokrojonymi na ćwiartki truskawkami. Pod wpływem ciepła truskawki zmiękną i delikatnie wymieszają się z serkiem. Zimą, z powodzeniem można użyć dżemu truskawkowego lub porzeczkowego i wymieszać go z serkiem, będzie równie pyszne. Smacznego.
Henia
dzastina
Pani Heniu jak pani może takie komentarze wstawiać ...? mi tez sie takie sytuacje zdarzają ze opisy nie wchodzą poprawnie a ja bym dała 6 :)
Henia
A w czym zgrzeszyłam? Zapomniała dziewczyna wpisać, a może nie wszedł, zrobi od nowa i po sprawie.
Ale wydaje mi się, że nie ma sensu komentować cudzych komentarzy! Nie lepiej dodać swój? Pani by dała 6, taka Pani wola i ja to szanuję! Proszę więc uszanować moje odczucia i oceny. (może czasem troszkę ponoszą mnie emocje, ale każdy jest jaki jest), staram się oceniać obiektywnie. A ta Pani ma większe możliwości, sądząc po innych przepisach! I być może przy jej nast. przepisie ja napiszę, że 5 to za mało. Pozdrawiam!
shimetsu
Henia
OK. może z wykonaniem przepis inaczej się zaprezentuje! Powodzenia!