Sposób przygotowania:
Naleśniki na słodko
Naleśniki:
Wszystkie składniki na ciasto zmiksować i odstawić na 15 minut.Następnie usmażyć cienkie naleśniki na oleju kokosowym.
Farsz:
Budyń ugotować według przepisu z dodatkową mąką ziemniaczaną. Ostudzony budyń, zmiksować z serkami. Owoce umyć i pokroić wymieszać z masą serową.
Na każdy naleśnik nałożyć porcję serka i zwinąć.
Wszystkie składniki na ciasto zmiksować i odstawić na 15 minut.Następnie usmażyć cienkie naleśniki na oleju kokosowym.
Farsz:
Budyń ugotować według przepisu z dodatkową mąką ziemniaczaną. Ostudzony budyń, zmiksować z serkami. Owoce umyć i pokroić wymieszać z masą serową.
Na każdy naleśnik nałożyć porcję serka i zwinąć.