Sposób przygotowania:
Niedzielne śniadanie – z białą kiełbasą.
1.Dno foremek wykładam porwanymi kromkami bułki wrocławskiej.
2.W misce rozbijam jajka ze śmietankami i wlewam w równych częściach do foremek.
3.Posypuję wierzch przyprawą i dociskam bułkę, tak aby zaciągnęła jajka.
4.Układam na wierzchu cieniutko pokrojoną białą i Camemberta a na samym końcu polewam dość obficie keczupem.
5.Wstawiam na 20 minut do piekarnika rozgrzanego do 160 stopni.
2.W misce rozbijam jajka ze śmietankami i wlewam w równych częściach do foremek.
3.Posypuję wierzch przyprawą i dociskam bułkę, tak aby zaciągnęła jajka.
4.Układam na wierzchu cieniutko pokrojoną białą i Camemberta a na samym końcu polewam dość obficie keczupem.
5.Wstawiam na 20 minut do piekarnika rozgrzanego do 160 stopni.
Natala1210
eli_555
Jojo
vespera
góralka