Sposób przygotowania:
Nowe ziemniaczki z koperkiem i zieloną cebulką
Ziemniaki myjemy szorstka gąbką kroimy je na ćwiartki zalewamy wodą, solimy i gotujemy ok 20 min.
Świeży koperek i zieloną cebulkę siekamy. Na patelnie dodajemy masełko i podsmażamy koperek z cebulką.
Ziemniaki po ugotowaniu odcedzamy i wsypujemy na patelnie.
Podsmażamy jeszcze ok 5 min od czasu do czasu mieszamy.
Proponuje podawać z sałatką i kalarepą.
Świeży koperek i zieloną cebulkę siekamy. Na patelnie dodajemy masełko i podsmażamy koperek z cebulką.
Ziemniaki po ugotowaniu odcedzamy i wsypujemy na patelnie.
Podsmażamy jeszcze ok 5 min od czasu do czasu mieszamy.
Proponuje podawać z sałatką i kalarepą.