haniakson

haniakson

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 451]

Panierowane paluszki krabowe

  • 5
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Chrupiące paluszki krabowe na gorąco, szybkie i oryginalne danie!

Panierowane paluszki krabowe Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Panierowane paluszki krabowe

 

Sposób przygotowania:

Panierowane paluszki krabowe
Paluszki krabowe odwinąć z papierków. Jajo roztrzepać widelcem z solą i cukrem. Maczać paluszki w jaju i obtaczać w mące. Krótko smażyć we frytkownicy na złoty kolor. Można tez usmażyć na patelni na oleju. Podawać z sałata i ryżem Dobrze smakują również z kaszą.
Panierowane paluszki krabowe
Etap 1

Tagi:

tarta