Irvingtea

Irvingtea

Szef Kuchni
[Przepisów: 59]

Pasta herbaciany łosoś

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Podawać na talerzach z chlebem.

Pasta herbaciany łosoś

Składniki:

Pasta herbaciany łosoś

 

  • 200 g łososia wędzonego (bez ości i skóry),
  • 50 g miękkiego masła,
  • 2 łyżeczki świeżego,
  • posiekanego koperku,
  • sól i pieprz do smaku,
  • 2 saszetki Herbaty Zielonej Cytrynowej Irving

 

Sposób przygotowania:

Pasta herbaciany łosoś
Włożyć razem plastry łososia, masło, zawartość torebek herbacianych, łyżkę wody i koperek do miksera. Następnie całość zmiksować, aż do uzyskania jednolitego koloru. Przepis pochodzi ze strony www.irvingtea.pl