dzejlo

dzejlo

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 119]

Pasta jajeczna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Bardzo prosty dodatek do kanapek a jaki smaczny

Pasta jajeczna Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta jajeczna

 

  • 2 jajka
  • majonez ok łyżka
  • szczypiorek
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna
Jajka gotujemy na twardo i obieramy ze skorupek. Szczypiorek siekamy. Jajka rozdrabniamy dość dokładnie (można zetrzeć na tarce lub ugnieść widelcem) i wrzucamy do miseczki, dodajemy majonez, sól, pieprz i mieszamy, na końcu dodajemy szczypiorek i również mieszamy, lub posypujemy pastę szczypiorkiem na kanapce.
Pasta jajeczna
Pasta jajeczna