Babciagramolka

Babciagramolka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2812]

Pasta jajeczna ,, zaś potem – 1 „

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 8

Po wszelkich Świętach i imprezach z reguły zostają jajka na twardo .

Pasta jajeczna ,, zaś potem – 1 „

Składniki:

Pasta jajeczna ,, zaś potem – 1 „

 

  • 2 jajka( bio ekologiczne ) na twardo
  • 1 łyżeczka majonezu
  • 1 łyżeczka jogurtu ( ekologicznego )
  • 2 łyżki pokrojonego drobno pomidora ( bez pestek-sam miąższ )
  • sól

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna ,, zaś potem – 1 „
Jajka rozgnieść widelcem .Dodać majonez , jogurt, pomidor i wymieszać .Doprawić.
Podawać do ciemnego pieczywa lub krakersów .