ONY_za_kare

ONY_za_kare

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 219]

Pasta rybna do kanapek

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Taka prosta, a jaka smaczna... ja bardzo lubię

Pasta rybna do kanapek Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta rybna do kanapek

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta rybna do kanapek
Cebulę obieramy z łupiny i kroimy w drobną kosteczkę. Ogórka osączamy na sitku z zalewy ( jeżeli są małe to bierzemy 2-3 sztuki) i również kroimy w drobną kosteczkę. Otwieramy puszkę z makrelą i przekładamy ją do miseczki. Przy użyciu widelca ugniatamy na jednolitą masę. Do ugniecionej makreli wsypujemy wcześniej pokrojonego ogórka i cebulę. Doprawiamy do smaku pieprzem i dokładnie całość mieszamy. Gotową pastę nakładamy na kromki chleba lub bułeczki.
Pasta rybna do kanapek
Cebulę obieramy z łupiny i kroimy w drobną kosteczkę Ogórka osączamy na sitku z zalewy ( jeżeli są małe to bierzemy 2-3 sztuki) i również kroimy w drobną kosteczkę
Pasta rybna do kanapek
Otwieramy puszkę z makrelą i przekładamy ją do miseczki Przy użyciu widelca ugniatamy na jednolitą masę Do ugniecionej makreli wsypujemy wcześniej pokrojonego ogórka i cebulę